2010.06.21

15 éves a Ventiv!

Az „RDL”-től a „Ventiv Group”-ig – Mérföldkövek cégünk életében

A történet 1995-ben kezdődött, amikor megalakult az akkor még angol tulajdonban lévő RDL Magyarország Kft. A cég tevékenységi köre gyógyszeripari munkaerő-közvetítésre és –kölcsönzésre terjedt ki, és akkoriban két főt foglalkoztatott: a cég mai tulajdonosát ,Pál Attilát és Tál Mariannt, aki a Ventiv Group ügyvezető igazgatója. A folyamatos fejlődés eredményeképp mára egy közel húsz fős csapattal büszkélkedhetünk!

A jelenlegi állapotig azonban hosszú, kihívásokkal teli és rendkívül sikeres utat járt be a cég.

1999-ben az angol és magyar RDL is amerikai tulajdonba került, és Ventiv Health néven bevezették az amerikai NASDAQ tőzsdére.

2003-ban 100%-os magyar tulajdonba került, és a MedRep Kft. felvásárlását követően a Magyarországon működő gyógyszeripari cégek piacvezető HR szolgáltatójává vált.

A cég szinte a kezdetektől foglalkoztatott outsourcing megbízások keretében orvoslátogatókat, és 2008-ban, a tevékenység mögött álló tapasztalatok súlyára alapozva, saját márkát hozott létre a területen Ventiv SFOTM néven.

Egy évvel később Ventiv Group név alatt egyesülnek a jól ismert szolgáltatás-márkák:

     - Ventiv Health:      munkaerő-közvetítés és –kölcsönzés,

     - Ventiv SFOTM:      kiszervezett orvos- és patikalátogatás (sales force outsourcing)

     - Ventiv Expo:         leányvállalat, amely kiállítási standok és eszközök forgalmazója, a Nomadic Display kizárólagos magyarországi képviselete

2010: a Ventiv Group fennállásának 15. születésnapját ünnepli!

Köszönjük, hogy eddig is megtisztelt bennünket bizalmával, és reméljük, hogy az elkövetkező években is tovább köszönthetjük Önt partnereink, megbízóink, ügyfeleink körében!