2011.03.02

„A személyes kapcsolat fontossága” – előadás az É+L Konferenciáján

A Ventiv Expo képviseletében Sima Gergely előadást tartott a „PR és Reklám az Egészségügyben” című konferencián, 2011.02.18-án, a budapesti Griff Hotelben.

A kétnapos konferencia gyógyszeripari szegmensnek szóló előadásai között igyekeztünk felhívni a figyelmet arra, milyen komoly súllyal bír a személyes kontaktus az üzleti életben, főképp konferenciákon, kiállításokon.

A szekció előadásai az e-marketing legújabb lehetőségeiről szóltak, mint online jelenlét, web- és közösségi oldalakon való kommunikáció és kapcsolatépítés. Mi úgy gondoljuk, hogy az elektronikus kommunikáció jelentőségének elismerése mellett azért napjainkban is igen fontos szerepet kell, hogy kapjon a személyes találkozás a partnerkapcsolatok építésénél.

Ha pedig személyes találkozásról beszélünk, nem mindegy, milyen közegben történik az első interakció az ügyfeleinkkel. Éppúgy fontos az egyéni image a cég kifogástalan kongresszusi megjelenése mellett. Az igazán igényes hivatalos megjelenést olyan prémium minőségű vizuális marketing eszközökkel érhetjük el, mint amilyenek a Ventiv Expo által forgalmazott mobil installációs rendszerek.
…az első benyomás a legfontosabb hatás, melyet másokra teszünk, és nincs második esélyünk.