2010.07.20

Business Superbrands 2010 díjat kapott a Ventiv!

A Ventiv Group 2010. júniusában megkapta az üzleti (B2B) márkák megbízhatóságát kifejező, világszerte elismert Business Superbrands szakmai díjat!

A nemzetközi Superbrands program közel másfél évtizede indult Nagy-Britanniában, a magyarországi program 6 éve működik, az üzleti márkákat díjazó „Business Superbrands” pedig már a harmadik évét éli.

A díj, melyet évről évre a vevők és az üzleti célközönség bizalmát kivívó, megbízható márkák nyerhetnek el, garancia arra, hogy egy ’Superbrand’ választásával nem csalódhat a vásárló, ügyfél.


A Business Superbrands- díj komoly elismerés és újabb bizonyíték arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát és a folyamatos fejlődésre való törekvésünket a szakma és a rendszeres pozitív visszajelzések mellett immár a szupermárkák vizsgálatával foglalkozó bizottság is elismeri. A Superbrands díj értékét mutatja, hogy a jelölteket minden évben egy 18 fős, független szakemberekből álló bizottság választja ki, az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.


Köszönjük Partnereinknek, hogy ez idáig minket választottak, és a továbbiakban is mindent megteszünk a mindkét fél számára gyümölcsöző munkakapcsolat fenntartásáért.