2012.01.12

Megújult az OrvosLátogatók.hu!

Új külsővel és tartalommal jelentkezik 2012 januárjától az Orvoslátogatók.hu.
A szakmai cikkeket, blogot és interjúkat magába foglaló oldal egyaránt szól az orvoslátogatókhoz – legyen tapasztalt, kezdő, aktív munkavállaló, vagy állást kereső -, a gyógyszeripari szakemberekhez, valamint mindenkihez, aki érdeklődik a szakma és az iparág iránt.

Az Orvoslátogatók.hu hazánkban egyedülálló módon  tájékoztatja a gyógyszeripari szakembereket. Egészségügyi, foglalkoztatáspolitikai és gyógyszeripari hírekkel, az aktuális trendek bemutatásával kívánja segíteni az orvoslátogatók munkáját, valamint megmutatni azt, hogyan működik a piac, milyen változások mennek végbe az iparágban. Írásaink nem titkolt célja az is, hogy eloszlassanak néhány, az orvoslátogatói munkával kapcsolatos tévhitet, és a szélesebb közönség számára is  érthetővé tegyék a gyógyszerismertetői tevékenység lényegét.

Az orvoslátogatói szakma sokak számára vonzó és motiváló karrierlehetőséget jelent. Hiszünk abban, hogy az oldal valódi szakmai fórummá válhat, és méltó módon képviselheti a gyógyszeriparban dolgozók érdekeit.