2011.03.29

Salary Snapshot 2010

Mint azt már megszokhatták az utóbbi években: ISMÉT ITT A VENTIV SALARY SNAPSHOT LEGÚJABB ÁTFOGÓ ELEMZÉSE a gyógyszeripari bérek 2010. teljes évi változásairól!

A gyógyszeripari munkaerő-közvetítési tevékenységünk kapcsán munkánk része, hogy napi szinten ismerjük, lássuk, értsük az itt zajló munkaerő-piaci folyamatokat. Így évek óta figyeljük és rögzítjük a gyógyszeripari bérek alakulását is.
 
Mivel az általunk sikeresen közvetített munkavállalók béréről pontos információnk van, hiszen szolgáltatási díjunknak ez az alapja, ezen keresztül látjuk a gyógyszeriparban mindenkor reális, kifizetett munkabéreket.
Természetesen, maximális diszkréció mellett ezeket az adatokat összesítjük, és az adott időszakra érvényes fizetési intervallumokat adjuk meg táblázatunkban. Pozíciók szerint (Sales, Marketing, Medical-területeken)  és a munkavállalók szakmai tapasztalatát is figyelembe véve közöljük az adatokat.
 
Ezt a kimutatást folyamatosan frissítjük, így Ön időről időre pontos információt nyer a gyógyszeripari bérek alakulásáról.
 
A Ventiv Salary Snapshot, 2010 ismét tartalmaz egy rövid áttekintő helyzetelemzést magyar és angol nyelven az idei munkaerő-piaci tendenciákról a hazai gyógyszeriparban.
 
Amennyiben megvásárolja a Ventiv „Salary Snapshot” legfrissebb kiadását, melyhez minden partnerünk megkapja magyar és angol nyelvű összefoglalónkat, mindössze 150.000 Ft + ÁFÁ-ért  juthat hozzá ehhez a HR- tevékenységet nagy mértékben segítő eszközhöz!
 
Reméljük, ezzel is könnyebbé tesszük partnereink munkáját!
 
Kérjük, amennyiben felkeltette érdeklődését, jelezzen vissza az Önnel kapcsolatban álló tanácsadónknak, vagy az alábbi e-mail-címre:
agnes.juhasz@ventiv.hu

Üdvözlettel:
Ventiv Group