Hírek

Ventiv - JOB fúzió 2016.10.01

Fuzionál két jelentős magyarországi munkaerő-közvetítő és - kölcsönző cég, a Job Kft és a Ventiv Kft. Az összebútorozásnak köszönhetően a Job Kft bekerülhet az egészségügyi és gyógyszeripari szektorba.

 Tovább

Kerülendő hibák a toborzás során 2016.06.17

Vannak olyan keresési, szűrési praktikák, amelyek annak ellenére, hogy bevett módszereknek számítanak a HR toborzás világában, talán mégsem a legcélravezetőbb eszközök az ideális jelöltek felkutatásához. Sőt, szélsőséges esetben akár még ronthatják is keresési tevékenységünk eredményességét, azáltal, hogy feleslegesen szűkítik a merítési hálónkat.

 Tovább

Stabil partner, egy humán érintés 2015.11.26

Idén 20 éves a Ventiv, a hazai gyógyszeripar első számú munkaerô-közvetítője. A cég vezetői, Pál Attila és Tál Mariann, abban a különleges helyzetben vannak, hogy egyszerre látják kívülről az ágazat mozgását, és személyesen ismerik annak szereplőit.

 Tovább

Csapatépítő hétvége Fehérvárcsurgón 2015.10.07

Kétnapos csapatépítő programon vettek részt a Ventiv Kft. munkatársai, méghozzá igen illusztris környezetben, a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.

 Tovább

Az anyagi boldogulás titka 2015.06.03

"85% of your financial success is due to your personality and ability to communicate, negotiate and lead. Shockingly, only 15% is due to technical knowledge." 

 Tovább

Visegrádi kalandozás 2015.06.30

Igazi kirándulóidő, jó hangulat, adrenalin-növelő bobozás, lélegzetelállító kilátás és pazar ebéd. Így töltötte a Ventiv csapata az elmúlt pénteket.

 Tovább

A Ventiv ügyvezetőjét hívták meg előadónak a Szegedi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán rendezett Karrier Napokra 2015.05.20

Cégünk és a Szegedi Egyetem szakmai kapcsolata nem új keletű: 2006. előtt szinte minden évben lementünk, hogy egy jó hangulatú „Pizza Party” keretében elbeszélgessünk a végzős orvosokkal és gyógyszerészekkel a gyógyszeripari karrierlehetőségekről. Mivel azóta a magyarországi gyógyszercégek szinte egyáltalán nem vesznek fel frissen végzett egészségügyi szakembereket, így az együttműködés lanyhult. Idén azonban Európai Uniós (TÁMOP) támogatással újra Karrier napot szervezhettek a gyógyszerészek, amit  Dr. Csóka Ildikó, a Kar intézetvezető egyetemi docense nagy lelkesedéssel karolt fel.

 Tovább

A tökéletes önéletrajzfotó titka 2015.04.09

A Dívány oldalán megjelent cikkben Bartha Andrea ad tippeket arról, hogy hogyan is kell egy tökéletes önéletrajzfotónak kinéznie. 

 Tovább

Megfelelő emberek – Excel táblázatban? 2015.04.13

Gyógyszeripar – új trendek a munkaerő-piacon 

Diplomatából értékesítő, személyes beszélgetés helyett egyre több skype-interjú: ez jellemzi a gyógyszeripari munkaerő-közvetítést, amely helyenként legalább olyan radikálisan változott, mint maga a gyógyszeripar. Tál Marianna, a Ventiv Kft. ügyvezetője közel 20 éve közvetít a gyógyszeripar és a munkavállalók között, s egészen különleges perspektívából érzékeli a változásokat.  

 Tovább

Elköltözünk! 2015.03.23

Új helyre költözik a Ventiv Kft.

2015. április 1-től levelezési és számlázási címünk módosul.

 

 Tovább

Tényleg szükség van négy körös interjúra? 2015.01.20

Egyértelműen nem! - állítja az amerikai HR szakember, Tim Sackett, aki szerint az ötödik, sőt már a negyedik  kör megtartása is szükségtelen, és egyetlen dologról árulkodik csupán, hogy a kiválasztási folyamat nem jól működik.

 

 Tovább

Toborzás és álláskeresés a világhálón 2014.11.11

Míg korábban a nyomtatott sajtóban, az Expresszben vagy a HVG-ben hirdették az állásokat, ma már elenyésző az "off-line" megjelenések száma. A különböző internetes felületek, a közösségi médiumok munkakeresésben és munkaerő toborzásban betöltött főszerepe immár vitathatatlan, az online toborzásról pedig, mint önálló jelenségről beszélhetünk.

 Tovább

Mondd, te kit választanál! 2014.04.25

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani Tál Marianna ügyvezető igazgatónk által írt újságcikket, amely az utóbbi néhány évben megfigyelhető munkaerő-kiválasztási stratégiák változásával foglalkozik.

 

(A cikket eredeti formájában a Marketingpirula 2014. áprilisi számában olvashatják.)

 

 

 Tovább

Ventiv tagja lett a HVCA-nak 2014.01.13

A Ventiv Kft. tanácsadó tagja lett a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesületnek.

 Tovább

Országos HR Konferencia 2013.10.18

Cégünk támogatóként és kiállítóként vett részt 2013. október 17-én a Művészetek Palotájában, a Profession által megrendezett Országos HR Konferencián.

 Tovább