Outplacement

Ventiv Outplacement – a segítségnyújtás jegyében

A Ventiv Kft. működésének közel 20 éve alatt mindig rugalmasan alkalmazkodott a gazdasági változásokhoz, legyen szó fellendülésről vagy éppen recesszióról.

A HR szolgáltatások specialistájaként feladatunk, hogy szerepet vállaljunk a hónapok óta jellemző, kikényszerített munkaerő-piaci átrendeződésben, ehhez kínáljuk Outplacement szolgáltatásunkat.

Milyen segítséget nyújt a Ventiv Outplacement szolgáltatása?

Az elbocsájtások előtti időszakban segít cégének felkészülni arra, hogyan kommunikálja és kezelje magát az elbocsájtás folyamatát. Ez magában foglalja a mentális felkészítés mellett a jogi tanácsadást is.

A leépítés után a kikerülő kollégák mentális támogatása és a karrier-tanácsadás a legfőbb feladatunk. Segítséget nyújtunk az érintetteknek abban, hogy feldolgozza az őt ért hatást, és mihamarabb a munkakeresés útjára lépjen, a lehető leghatékonyabban.

Válassza a Ventiv Outplacement szolgáltatását, mert:

  • Közel 2 évtizedes HR szolgáltatói tapasztalatunk garancia arra, hogy a legszakszerűbben kezeljük mind a cégén belüli kommunikáció alakítását, mind a jelöltek felkészítését az álláskeresésre, interjúkra
  • Munkaerő-közvetítő cégként a munkaerőt kereső megbízók igényeit alaposan ismerjük, erre alapozva hiteles kommunikációs segítséget tudunk nyújtani a jelölteknek az interjúhelyzetekben
  • Tanácsadóink évtizedes tapasztalatára és piacismeretére alapozva reálisan meg tudjuk ítélni, hogy a váltás előtt álló kolléga mely pozíciókra a legalkalmasabb, milyen területen a legfelkészültebb, és mik lehetnének a fejlődési irányai
  • Pszichológusi végzettséggel rendelkező tanácsadóink szakszerű mentális segítséget tudnak nyújtani a frissen kilépett kollégák számára, Így a leépítés áldozatául esett kollégák kevésbé viszik negatív hírét a cégnek, mely segít megőrizni a jó image-et.
  • A Ventiv Outplacement-tel minimalizálható a maradó kollégák demotiváltsága, ezzel összefüggésben a teljesítmény visszaesés, elkerülhető a profitcsökkenés veszélye.
  • Az elbocsájtás ellenére is lojalitás várható az elbocsájtottaktól, mely a cégről alkotott képet az iparágon belül is erősíti.