Rólunk írták

„Miért választom a Ventivet?

Bár igen fontos egy cég hírneve, ezt mindenképpen a tanácsadók minőségi munkája határozza meg. A Ventív munkatársai jól képzettek és minden feladatra felkészülnek a megbízó cégből és a keresendő pozícióból.
Kiválóan ismerik a munkaerő piacot, a trendeket, és jó benchmark adatokkal is tudnak szolgálni. Rugalmasan kezelik az egyedi kéréseket, igény esetén teszteket, assessment centert is tudnak biztosítani.
Jelentős adatbázisukra támaszkodva gyorsan képesek reagálni, de a közvetlen megkereséseket, hirdetések útján történő kereséseket is hatékonyan végzik. A szolgáltatásuk ár/érték aránya vonzó, és pontosan lefedi a tőlük várható nagyszerű minőségi munkát. Nem utolsó szempont, hogy rendkívül türelmesek és mindig pozitívan közelítik meg a kéréseket. Bár lehetetlent nem ismernek, azt is világosan megmondják, ha a megrendelő elvárásai túlzóak, vagy a kért módon kivitelezhetetlenek.
Több, mint 6 éve dolgozunk együtt, és még sohasem csalódtam."

Nagy Marianna
HR és Kommunikációs Igazgató
Lapker Zrt.


„Nemrég egy meghirdetett nyomdai adminisztrátori állásra közel 1200 fő jelentkezett. A kolléganőmnek egy heti munkaideje csak az önéletrajzok olvasásával telt.
Azután következett a kiválasztottak meghallgatása, még egy hét :). Szerencsére eredményesen zárult a folyamat, ennek ellenére legközelebb ezt a feladatot is a Ventivre bíznám.
Új kereskedő kollégánkat Ők mutatták be nekünk.
A Ventiv szakemberei nagy biztonsággal és gyorsan találták meg a megfelelő szakembert, akire garanciát vállaltak. Az előszűréseket hatékonyan végezték, mi már csak a célegyenesbe jutott – valóban ígéretes- jelöltekkel találkoztunk. Rugalmasan reagáltak kéréseinkre, jól alkalmazkodtak időbeosztásunkhoz, remekül szerveszték az előzetes találkozókat. Korrekt áron, megbízhatóan dolgoznak. Szívesen ajánlom Őket!”

Fodor János
Kereskedelmi igazgató
Folprint


"Miért szeretem én a Ventivet?

Először gyógyszeriparos HR-esként találkoztam velük. Nagyon jó tanácsadókkal dolgoznak, mindig felkészültek, strukturáltak, azonnal kapok visszajelzést, látom, hogy tartják a kapcsolatot a jelöltekkel. Követik a folyamatot, HR-ként igazán támogatnak a keresésekben. Rugalmasak, elérhetőek. Gyógyszeripari rálátásuk és kapcsolataik kiemelkedőek. Közel 2 éve nyitottak más piac felé, így újra dolgozom velük. Mindent megtesznek, hogy sokféle szektorból hozzanak jelölteket. Látható, hogyan dolgoznak, nyitottak az újra, a másra, s közben elfogadják a visszajelzéseket.

Hát ezért."

Judit Sáfár
HR director
DHL Supply Chain


February 28, 2012

"To Whom It May Concern,

It is my pleasure to provide a reference for Ventiv Ltd, a consultancy company that I have worked with as country manager of LEO PharmaTM since May 2010.

LEO Pharma™ is a global pharmaceutical company in dermatology. It started to build its own affiliate in Hungary in cooperation with Ventiv Ltd. According to our business agreement Ventiv Ltd. provides temporary placement and related services for our company. This partnership formed the significant basis of our successful operation in Hungary.

All of my colleagues and personally me are highly satisfied with the professionalism and customer focus of Ventiv staff. They are up-to-date, flexible and problem solving oriented all the time. Their knowledge and skills helped us a lot in adapting to the fast changing environment and legislation in the Hungarian pharmaceutical market.

Overall I can confirm that our company got the highest quality services from Ventiv Ltd and I can truly recommend them as a number one business partner in temporary placement and other related services.

If you need further information I am at your disposal."

Jozsef Vincze, MD
Country Manager
LEO PharmaTM Hungary


"A Daiichi Sankyo multinacionális gyógyszeripari vállalat, melynek székhelye Tokióban, európai regionális központja pedig Münchenben található.
Külföldi székhelyű vállalatként más országban céget alapítani mindig nagyon nagy kihívást jelent, hiszen egy teljesen új piaci és kereskedelmi környezetet kell megismerni, új üzleti kapcsolatokat kiépíteni. Cégünk immár két éve áll üzleti együttműködésben a Ventiv Kft.-vel a munkaerő-közvetítés, és –kölcsönzés, valamint egyéb HR szolgáltatások területén.

Őszintén nagyra becsülöm a szerteágazó szakmai tapasztalatukat és tudásukat, amire szert tettek a gyorsan változó magyar egészségügyi szektorban. Mindig naprakészek, kapcsolatunk kezdete óta folyamatosan megosztottak velünk minden kulcsfontosságú információt, hatékonyan támogatva ezzel üzleti döntéseinket a múltban, a jelenben, és bizton állíthatom: a jövőben is.
Szeretném külön kiemelni nyílt és megbízható üzleti magatartásukat, jogi szakértelmüket, gyors döntési képességüket, valamint a rugalmasságot és lelkesedést, mellyel munkájukat végzik.
Igazán nagy örömömre szolgál, hogy Önökkel dolgozhatok Magyarországon.
Hiszem, hogy szolgáltatásaik magas minősége és az, ahogyan az üzleti partnereikhez viszonyulnak , mindig is sikerük kulcsa marad."

2011. július

Bernd Scholl
Vice President Regional Management
Daiichi Sankyo Europe GmbH


"Menedzserek, vezető beosztásúak eredményessége nagy mértékben függ a tehetséges munkatársak felfedezésétől. Ez a feladat a vezetői munka legszebb, ámde legnehezebb része is egyben.
A Ventiv Kft. széleskörű gyógyszeripari-munkaerőpiaci ismereteivel, szakmai felkészültségével, lelkes hozzáállásával jelentős segítséget nyújt a megfelelő munkatársak kiválasztásához.
A cég megalakulása óta dolgozom Pál Attilával, Tál Mariannal és csapatukkal együtt; bátran mondhatom: a Boehringer Ingelheim eredményeinek ők is részesei!"

Dr. Zalai Gábor
Ügyvezető igazgató,
Boehringer Ingelheim Pharma


Medical Tribune - (2009. 11. 05.) - letöltés pdf formátumban (105KB)


Marketingpirula - (2009/7 október) - letöltés pdf formátumban (303KB)


Marketingpirula cikk - (2008/6 szeptember) - letöltés pdf formátumban (977KB)

"A Sales Force Outsourcing (SFO) előnyei - a megbízók szemszögéből
Pénzt takarít meg, ha másra bízza..."