Szolgáltatások

A Ventiv Health munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel és értékesítési csapatok kiszervezésével foglalkozó divízió. Elődcégeink (RDL, Ventiv Kft) 1995 óta dolgoznak sikeresen ezeken a területeken.

Cégcsoportunk szakértelemmel, tapasztalattal és profizmussal kínálja azokat a szolgáltatásait, amelyek hozzájárulnak partnereink üzleti sikereihez. A gyógyszeripari személyzeti tanácsadásban évek óta piacvezetők vagyunk. Közel egy évtizede nyitottunk más iparágak felé is, amelynek köszönhetően a megbízásaink teljesítésében további sikereket érünk el.

Fontos célunknak tartjuk, hogy megbízóink humán erőforrással kapcsolatban felmerülő igényeit a legnagyobb szakértelemmel, rugalmassággal és gyorsasággal elégítsük ki. Szolgáltatásaink kiterjednek a munkaerő-toborzástól, -a –kiválasztáson, tanácsadáson és munkatárs kölcsönzésen át,- akár a teljeskörű kiszervezésig.

Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársainkat rendszeres képzések, folyamatos teljesítmény-értékelések segítik naprakész és színvonalas munkájukban. Működésünk kezdete óta szinte minden partnerünk állandó, visszatérő megbízónk maradt, továbbá az általunk közvetített munkatársak beválási aránya eléri a 96 %-ot. Számos Magyarországon újonnan induló cégnek kerestük meg első munkatársait, illetve felső vezetőit – mindemellett szerződött partnereink érdekeit szigorú elcsábítási tilalom betartásával védjük. A közvetítésünkkel állást talált jelöltek sok év múltán is visszatérnek hozzánk, és bennünket ajánlanak munkát kereső, pályát módosító ismerőseiknek is.

Stratégiai célunk folyamatosan szélesíteni a cégcsoport tevékenységi köreit oly módon, hogy az új területek szinergikusan kapcsolódjanak a meglévőkhöz.