Ventiv SFO – integrált orvoslátogatási csatornák

Évek óta azért dolgozunk, hogy a gyógyszeripar számára első osztályú szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyből ügyfeleink profitálnak.

Saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy a személyes orvoslátogatás mekkora kríziseket kénytelen megélni, túlélni.

Ezért olyan új eszközrendszert teszünk elérhetővé partnereink számára, ami új megvilágításba helyezi a gyógyszerpromóciót: egy projekten belül több utat is nyitunk az orvosok felé.

SFO (sales force outsourcing) szolgáltatásunkat kibővítettük. A Ventiv SFO szolgáltatása így a személyes orvoslátogatás mellett ma már telefonos orvoslátogatást (TeleREP) és digitális gyógyszerpromóciót (eDetail) is jelent.

Ventiv Visit – Személyes orvoslátogatás

Továbbra is partnereink rendelkezésére állunk kiszervezett orvoslátogatói szolgáltatásunkkal, melynek keretében orvosi és patikai promóciót végzünk.

Orvoslátogatóink, patikalátogatóink szakképzett, több éves látogatói tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik megfelelnek a GYEMSZI-OGYI regisztrációs. követelményeinek

Munkájukat saját Sales Managereink irányítják, akik a megbízóinkkal együttműködve a meghatározott célok elérése érdekében, coach-szerepet is betöltenek.

Ventiv TeleREP – Telefonos orvoslátogatás

Telefonos orvoslátogatóink munkájuk során, a field visithez hasonlóan, személyes kapcsolatot ápolnak az orvosokkal, viszont más kommunikációs csatornán történik az információátadás. A TeleREP rendszerben a napi orvos-elérések száma két-háromszorosa a személyes látogatás során elérhetőnek.

Telefonos látogatóink is rendelkeznek a kötelező végzettséggel, GYEMSZI-OGYI regisztrációval. Folyamatos munkájukat Call-center technológián alapuló infrastruktúra biztosítja. A látogatók napi munkavégzése tökéletesen ellenőrizhető, így amellett, hogy bármikor lehetőség van „on-the-job” tréning tartására, jól mérhető a projekt és az egyes látogatók eredményessége.

Korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy a projektbe bevont orvosok elfogadják az orvoslátogatásnak ezt a formáját, a látogatási forma sikere tehát csak a jól kidolgozott stratégián és a professzionális kivitelezésen múlik. A látogatások menetének megtervezése az első pillanattól kezdve megbízó partnerünkkel közösen történik, így biztosítjuk a teljesen egyedi kialakítást.

Ventiv eDetail – Digitális orvoslátogatás

Innovatív csatorna az orvosok eléréséhez – azoknak, akik tartják a lépést.

A személyes-, és/vagy a telefonos orvoslátogatás kiegészítő eszközeként is alkalmazható. A projektbe bevont orvosokkal elektronikus úton kommunikálunk, egy e célra fenntartott webes felületen keresztül. A digitális tartalom elérhető az orvos számára az eDetail webes felületén, de megjeleníthető és optimalizálható táblagépen vagy okostelefonon is. A folyamatban tehát nem csak egyirányú információ- átadásról van szó, mint egy e-DM esetében.Itt a célzott szakmai üzenet célba juttatása mellett az orvos is tehet fel kérdéseket, vagy a látogató is tarthat online prezentációt.

Szinergiahatás

A promóció – a megbízó igényei szerint – bármely, vagy akár mindhárom eszköz igénybe vételével megvalósulhat. Az egyes csatornákra optimalizált üzenetek kisebb idő- és költség ráfordítással nagyobb eredményt biztosítanak.

Az üzenetek így egymást erősítve, nagyobb biztonsággal érnek célba.

A Ventiv SFO értékei

 • Több és pontosabb információ a vezetőknek a jobb startégiai döntéshez
 • Az orvosok elérése alacsonyabb költségen
 • Jobban ellenőrizhető és mérhető az orvoslátogatás
 • Az orvosok elfogadják az új eszközöket

Miért éri meg Önnek a megújult SFO kombinált eszköztárát használni?

 • Jelentős költségmegtakarítást jelenthet a nagy méretű személyes látogatói csapattal szemben
 • Rugalmasan, gyorsan és többletköltségek (pl. munkaerő-felvételi vagy -közvetítési költségek) nélkül alakítható a látogatói csapat mérete és összetétele, illetve a digitális tartalom is.
 • Teljes körű sales management a Megbízó belső erőforrásainak használata nélkül
 • Díjazás: fix összegű látogatási díj + forgalom alapú sikerdíj, ezáltal üzleti kockázatot vállalunk át megbízóinktól, és garantáljuk az eredményorientált gyógyszerismertetést
 • A Ventiv SFO garancia a professzionális, értékteremtő szolgáltatásra, amely forgalomnövekedéshez vagy a forgalom megtartásához segíti a megbízóinkat

Milyen esetekben ajánljuk a Ventiv SFO szolgáltatásait?

 • Amikor tartani akarja a lépést a gyorsan változó piac kihívásaival szemben
 • Költségcsökkentési program megvalósításakor. Létszámleépítések vagy nem elégséges belső humán erőforrás esetén
 • Régen bevezetett, nagy forgalmú termék eladásainak fenntartása érdekében
 • Szezonális termékek promóciója esetén
 • Konkurencia erősödésének kivédésére
 • Új termék bevezetése esetén, amikor nincs elég sales kapacitás
 • Nem látogatott célcsoport lefedésére
 • Belső látogatók „felrázásával” az időszakos versenyhelyzet megteremtésére

Ön a Ventiv SFO-val időt és költséget takarít meg, mert:

 • ellátjuk a látogatásokkal kapcsolatos adminisztratív teendőket Ön és kollégái helyett (payroll, szerződéskötés, látogatási tervek, jelentések kezelés, ellenőrzése, gyógyszerminta-átadás dokumentálása, stb.)
 • saját adatbázisunkból, a munkaerő-közvetítési tanácsadóink tapasztalatát felhasználva, választjuk ki a Ventiv SFO orvos- és patikalátogatóit és a telefonos látogatókat is